Producten

View our ISO 90001/2008 Certficate

UKAS Kalibratie Service

TC BV zijn specialisten op het gebied van temperatuur kalibratie en wij zijn trots aan vele industriële sectoren een nauwkeurige en herleidbare In-House of UKAS (United Kingdom Accreditation Service) kalibratie te bieden. Deze service is mogelijk voor sensoren, instrumentatie en kabels volgens ISO/IEC 17025 & ISO 9001:2008, allemaal binnen ons volledig geaccrediteerde laboratorium.

Door de steeds hogere eisen aan product kwaliteit energie zuinigheid, eisen eindgebruikers steeds meer zekerheid en herleidbaarheid van de producten die zij kopen. Een snelle, economische en betrouwbare kalibratie wordt verricht in alle opzichten. Een grote investering heeft geresulteerd in ons UKAS geaccrediteerd laboratorium welk een service van wereldklasse biedt op het gebied van zowel CMC (Calibration & Measurement Capability) als volume.
  • Herleidbare In-house of UKAS geaccrediteerde kalibratiedienst voor zowel Basis als Edele thermokoppelmaterialen en RTD's uitgevoerd binnen onze volledig geaccrediteerd lab
  • Kalibratie door vergelijking, herleidbaar volgens het National Physical Laboratory primary standards, met SPRT’s of Type R referentie thermokoppels van -100 tot +1590ºC
  • Vast punt kalibratie ook mogelijk bij -196ºC
  • Kalibraties uitgevoerd om aan de eisen van de meeste internationale en branchespecifieke normen te voldoen, waaronder AMS2750E, IEC 60584-1, IEC 60571, ASTM E220, ANSI MC 96.1, ASTM E235, ASTM E608, ASTM E839, GDCD16 & BAC5621K. Wij kunnen ook batches en rollen kalibreren en de beste selecteren om zo de beste resultaten te garanderen om aan strikte standaarden te voldoen.
  • Elektrische simulatie om instrumenten te kalibreren & oppervlakte metingen ook mogelijk
  • Kalibratie van sensoren en instrumenten samen als set